'50-60-70-80-as évek a borsodi megyeszékhelyen - az Avastól a Győri kapuig, Ómassától és Lillafüredtől a MÁV-telepig és Hejőcsabáig

2016. május 27. 13:16 - wmitty

Zenés premier a Tintában

Rendhagyó posztot még rendhagyóbb követ. Már annyiban, hogy egy bejegyzést szenteltünk a legutóbbi bemutatónak. Mióta fut a blog, első ízben zajlott ünnepélyes premier: nevezetesen a legutóbb (megjelenés előtt már olvashatóan) beharangozott kilencedik köteté, amelyet múlt pénteken tártunk az érdeklődő nagyközönség elé, a kisavasi Tintában. Jelen volt, természetesen, a szerző, valamint Farkas Bálint, aki még anno a kilencvenes évekbeli aktív zenei munkásságuk idejéről ismerte a müttösöket, s utóbbiak közül is Petruskó Norbi mellett még ketten, Szűcs Péter és Kovács Máté.

A trió több mint két évtized múltán összeállt, egy alkalomra, tulajdonképpen egy estére - két szám erejéig - életre keltve a néhai Müttö együttest. Plusz exkluzivitást adott a dolognak, hogy maga Norbi énekelte a két dalt, a társak akusztikus gitáron kísérték.

Minderről egy rövidke videórészletet tudunk mutatni, valamint néhány fotót a Tinta-beli estről. és immár teljes egészében PDF formátumban be tudjuk mutatni magát a Zenekar a tize(negye)diken című IX-es számú PFM-könyvet is. (Ami így, online, mindig annyival több, mint a nyomtatott, könyv formátumú eredeti, hogy több a színes oldal, azaz kép.)

A fotókon feltűnnek még, a cikkben említettek mellett: Kapusi Krisztián, Darázs Richárd és Balogh Attila szerkesztők

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://privatfelmultmiskolcon.blog.hu/api/trackback/id/tr278752188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
'50-60-70-80-as évek a borsodi megyeszékhelyen - az Avastól a Győri kapuig, Ómassától és Lillafüredtől a MÁV-telepig és Hejőcsabáig
süti beállítások módosítása